RO EN
»
MiniBlog » Cum a fost la Targul International Anuga 2017

Cum a fost la Targul International Anuga 2017

Experienta Anuga 2017 – Retrospectiva

La fiecare doi ani, întreaga industrie alimentară internațională se reunește în Germania la Köln, cu prilejul celui mai important eveniment de profil din Europa: târgul de produse alimentare Anuga. Concepte culinare inedite, arome spectaculoase, gusturi și rețete menite să ducă mai departe tradiția celor 107 țări participante și să îi cucerească pe cei 165. 000 de vizitatori prezenți la cea de a 34-a ediție a târgului.

Pentru noi participarea a reprezentat ca și în anii precedenți, o nouă oportunitate de a duce povestea gustului românesc dincolo de granițele țării noastre. Ne-am bucurat să facem parte din pavilionul expozițional al României, unde am împărtășit cu vizitatori de pretutindeni gustul produselor Arovit și odată cu acestea, o fărâmă a tradițiilor și bunătăților autentice românești.

Am avut ocazia de a ne revedea cu clienți și colaboratori existenți, dar și de a cunoaște persoane interesate și de a stabili contacte în vederea dezvoltării de noi oportunități de colaborare. Interesul manifestat de către cei ce ne-au vizitat standul, deopotrivă parteneri consacrați și persoane ce ne-au trecut pragul pentru întâia oara, ne convinge și în cel de-al 75-lea an de prezență pe piață că gustul produselor Arovit va ramane în atenția celor care apreciază aroma aparte a bunătăților autentice.

La cel mai mare târg alimentar din Europa se dezvoltă relații de afaceri, se formează parteneriate și se stabilesc tendințele industriei pentru viitor, însâ poate și mai important, se schimbă impresii, se împărtășesc și se transmit pasiuni.

Astfel, pentru o experiență multiculturală de neuitat ne-am provocat vizitatorii și colegii expozanți din diferite colțuri ale lumii să împărtășească cu noi puțin din tradiția și obiceiurile folosirii dulcețurilor din țara lor. Concluzia? Când vine vorba de dulceață, fiecare popor se bucură de ea în stilul propriu. Arome diferite, obiceiuri și tradiții. Un singur lucru rămâne comun: bucuria de a o consuma.

Puteți vedea un rezumat al materialului la linkul de mai jos:
https://www.facebook.com/ArovitCluj/videos/1602938226416341/

Călătoria noastră în Germania a reprezentat și un minunat prilej de a explora frumusețea orașului Koln, metropolă culturală impresionantă, care oferă celor ce se opresc să îl viziteze o istorie bogată, împreună cu un patrimoniu turistic spectaculos. Astfel, am poposit preț de câteva ore la Domul din Köln, cea mai mare catedrală gotică din lume, unde am avut ocazia de a admira delicatețea sculpturilor din piatră ce îmbracă asemeni unei dantele fine celebra catedrală. 

Ca în fiecare an, participarea la târg ne-a oferit o experiență completă. Vă mulțumim tuturor și promitem să ne facem simțită prezența și în anii următori!