RO EN
»
Cariere

Bine aţi venit în secţiunea Oportunităţi de Angajare! 

În această secțiune veți putea afla mai multe despre principiile care ne ghidează în recrutarea de personal și despre oportunitățile existente de a fi selectat în echipa noastră de profesioniști.

Pentru noi, implicarea angajaților, aptitudinile și competențele acestora constituie ingredientele cheie atât pentru dezvoltarea constantă a companiei noastre, cât și pentru creșterea satisfacției clienților noștri. Ca și companie suntem interesați să avem oameni talentați, proactivi, orientați pe atingerea obiectivelor noastre.  Oferim un mediu deschis și pozitiv de lucru unde inovația, împărtășirea de informații și oferirea de  suport procedural este încurajată.

Dacă va regăsiți în descrierea de mai sus și sunteți interesați de a face parte din echipa noastră, în funcție de posturile disponibile puteți să trimiteți cv-ul și scrisoarea de intenție la adresa resurseumane@arovit.ro.

În cazul în care nu avem disponibile posturi dar doriți să vă faceți cunoscut de către compania noastă in eventualitatea deschiderii unei poziții, va rugam sa trimiteți cv-ul și scrisoarea de intenție la adresa menționată mai sus.
                                                                                                   
Prin oferirea datelor personale în cadrul mailului și atașamentele acestuia, incluzând aici CV, scrisoarea de intenție,  emițătorul permite firmei MIB PRODCOM dreptul de a procesa aceste informații în vederea evaluării și selectării de personal.