RO EN
»
Despre noi

Arovit Brand cu Istorie si Traditie

În urma cu 20 de ani, MIB Prodcom SRL și-a luat Angajamentul să livreze pe piața românească produse alimentare de calitate.

Din 1998 am început propria producție de conserve, achiziționând și modernizând fosta Întreprindere Legume Fructe Aiud (județul Alba), iar în anul 2002 ne-am luat Responsabilitatea de a duce mai departe brandul Arovit, odată cu achiziționarea fabricii din Valea lui Mihai – emblemă a agriculturii bihorene.

Menținerea în piața românească a unei fabrici și a unei mărci care datează de peste 70 de ani demonstrează Onestitatea noastră față de consumatorii fideli Arovit.

Viziunea noastră a fost și este apreciată în România, fapt atestat de topurile realizate de-a lungul anilor de către Camera de Comerț și Industrie a României, Consiliul Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii și de către Camera de Comerț și Industrie Cluj. 

Ne-am Implicat în comunitațile locale în care suntem prezenți, asigurând locuri de muncă pentru sute de persoane, precum și desfacere pentru produsele fermierilor autohtoni.

Misiunea fiecarei zile este să păstram Tradiția și gustul românesc în fiecare din produsele care ies din curtea fabricilor noastre: Betarom Impex SRL Valea lui Mihai, Pektirom SRL Dej și Mib Prodcom SRL Aiud.

Misiune

Purtam cu mândrie pe umerii noștri tradiția și istoria unui brand, pe care îl aducem în fiecare zi în fața consumatorului așa cum se cuvine: în haine de sărbatoare, armonizând gustul și tradiția.

Valori

Brandul „Arovit“ sintetizează cele șase elemente ale lucrului bine făcut care au rămas până astăzi valorile companiei noastre:
  • Angajament
  • Responsabilitate
  • Onestitate
  • Viziune
  • Implicare
  • Tradiție
Aceste valori sunt cele care ne conduc în toate acțiunile pe care le întreprindem și în angajamentele pe care ni le luăm față de clienți și față de partenerii noștri, în scopul de a satisface necesitățile pieței atât în țară, cât și peste hotare.