RO EN
»
MiniBlog » Little People- Temerarii

Little People- Temerarii

Intre 1 si 6 iulie 2015, AROVIT a fost alaturi de Little People Romania in tabara organizata la Arsenal Park Orastie, unde s-au intalnit, pentru al 8- lea an consecutiv, 70 de tineri supravietuitori in lupta impotriva cancerului, cu varste cuprinse intre 14 si 17 ani.

Tabăra Temerarii BootCamp a fost un eveniment foarte reușit, fiind realizata si cu sprijinul Temerarilor majori, de asemenea tineri supraviețuitori ai cancerului, care au venit în calitate de voluntari, pentru a-i inspira și ajuta pe cei mai mici.

Experiența luptei împotriva cancerului, posibilitatea de a revedea prieteni într-un context diferit de spitalul în care au împărtășit doar acum câteva luni salonul și tratamentele lungi și dureroase, au accentuat sentimentul apartenenței la o comunitate de tineri învingători și au asigurat tinerilor o experiență unică, greu de uitat.

De data aceasta la Cluj- Napoca, intre 02-05 august 2015, s-a desfasurat Adunarea Generală Temerarii, singura întâlnire de acest gen din România destinată unei COMUNITĂȚI de tineri supraviețuitori de cancer, reunind 150 tineri supraviețuitori cu varste de peste 18 ani din România și țări vecine.

Toate produsele AROVIT au fost foarte apreciate în ambele tabere de către tinerii participanti, lucru cu care ne mandrim.